ERVARINGEN

VORMGEVING & DTP

“Voor ECONNETIC werk ik nu al enige tijd met Geeske. Naar volle tevredenheid! Geeske is creatief, werkt snel en is heel prettig in de omgang. Ze is een fijne sparringpartner. Komt geregeld met net een andere oplossing dan je zelf voor ogen had. Die vaak beter is dan je eigen idee. Precies wat ik zoek in een vormgeefster.”

Lidewij

HUISPORTRET

“Omdat ik mijn eerste eigen huis had gekocht, wilde ik graag een mooie herinnering laten maken. Via studio Meems vond ik de mogelijkheid om een mooie lijntekening van mijn huis te laten maken. Zo kwam ik in contact met Geeske. Het contact verliep (zelfs met al mijn twijfels in het begin) soepel en snel! Geeske zorgde ervoor dat ik ieder moment op de hoogte was van de voortgang en paste dingen aan als ik dat graag wilde. Ik ben heel blij met het resultaat en ga het binnenkort af laten drukken en een mooie plek in mijn huis geven!”

Willemien

GASTENBOEK

“Studio MEEMS heeft voor onze bruiloft een erg creatief gastenboek gemaakt waarbij de gasten een polaroid in konden plakken en een bericht voor ons konden achter laten. De combinatie van de styling van onze bruiloft met StudioMEEMS haar eigen invloed maakte het een erg mooie herinnering aan een geweldige dag.”

Robbert

OUDER-KIND ILLUSTRATIE

“Wauw wat ontzettend mooi.
Hier ben ik echt heel erg blij mee.”

Yvonne

JAARPLANNER

“Ik heb een jaarkalender besteld en die is voor ons perfect; duidelijk en rustig overzicht. Het handgeschreven bedankkaartje van de verkoper was zeer attent en verrassend. Ik zal aan Studio MEEMS denken als ik nog eens iets zoek.”

Renee

ZWANGERSCHAP ILLUSTRATIE

‘Wat een bijzondere en waardevolle herinnering aan mijn zwangerschap! Het overleg met Geeske over de tekening was ook heel fijn, waardoor hij helemaal geworden zoals ik hoopte. Super blij mee!’

Birgit

OUDER-KIND ILLUSTRATIE

“Hij is echt ontzettend gaaf geworden! Dankjewel. De kinderen en ik lijken er ook echt op, ben er zo blij mee! Die gaat thuis een mooi plekje krijgen”

Iris

LOGO ONTWERP

“Geeske (van Studio Meems) heeft voor mij het nieuwe logo van mijn coachingspraktijk (Ultreia Coaching) ontworpen. Vanaf het eerste moment voelde het goed: ze had zich goed voorbereid op ons kennismakingsgesprek, luisterde naar mijn verhaal en vroeg goed door. Ik voelde me heel erg gezien en dat is denk ik essentieel als iemand zoiets persoonlijks voor je gaat ontwerpen als een logo.

Ze kwam snel met een aantal eerste concepten voor een logo, waarna we er in continue overleg één zijn gaan uitwerken. Ze had goed gekeken naar het moodboard dat ik had samengesteld. Toen ik uiteindelijk toch niet overtuigd was van het logo waar we mee bezig waren vond ze het geen probleem om dat helemaal los te laten en opnieuw te beginnen. En toen was het dan ook in één keer raak: ze heeft een heel mooi logo gerealiseerd in de stijl waar ik van hou, waar ik mezelf in herken en wat mijn verhaal goed weergeeft. Ik zou haar bij iedereen aanraden!”

Sanne – ultreiacoaching.nl

VERHUISKAART

“Geeske heeft een prachtig verhuiskaartje gemaakt. De communicatie verliep makkelijk, ze reageert snel (sneller dan ik tijdens de verhuizing). Ook was het geen probleem om nog een extra personal touch toe te voegen toen het kaartje al bijna af was. Een aanrader voor een persoonlijke verhuiskaart!”

Willemien

HUISPORTRET

“Studio MEEMS heeft een illustratie van onze woning op een poster gemaakt gedurende de periode dat wij onze jaren 30 woning renoveerden. Geeske wist direct wat wij voor ogen hadden maar dacht tegelijkertijd mee. Dit leverde een aantal prachtige details op waar we nog steeds met veel plezier naar kijken. Een indrukwekkend resultaat welke een fijn plekje in ons huis krijgt.”

Jellina

LOGO ONTWERP

“Geeske heeft op zeer creatieve wijze een prachtig logo voor mij ontworpen. Ze heeft met veel geduld en enthousiasme steedsmaar weer aanpassingen gedaan, waarbij ze veel aandacht heeftgehad voor mijn bedoelingen, intenties en wat ik wil zijn enuitstralen. Het resultaat past perfect bij mij en mijn visie.”

Nicolette – Viraeda.nl

LOGO ONTWERP

Geeske heeft voor mij een logo en visitekaartje ontworpen voor go Purple! Ik wilde iets met kleuren, simpel, strak, en toch vrolijk en creatief, en ook nog passend bij mij bedrijf natuurlijk, maar verder kwam ik niet. Haar creativiteit gaat verder waar mijn creativiteit stopt. Ze denkt mee, past aan, legt er nog wat van haarzelf in en ik ben heel blij met het resultaat. Ik zou Geeske voor uw grafische ontwerpen zeker willen aanbevelen, ook als uw ideeën nog maar in de kinderschoenen staan.

Marlies – gopurple.nl

OUDER-KIND ILLUSTRATIE

“Oh wauw! Wat heb je dat prachtig gedaan.
Ik vind hem echt zó tof!”

Marjolein

HUISPORTRET

“Heb door Studio MEEMS twee prachtige pentekeningen laten maken van mijn huis en die van mijn vriendin. Heb ze laten inlijsten en ze gaan mee naar onze nieuwe woning. Ze zijn schitterend geworden.”

Jan